Lintrup Andersen - Tømrer & Snedker - Din lokale Tømrer / Snedker i Odense SØ

Slide 1

Lintrup Andersen - Tømrer & Snedker

Hvem er Lintrup Andersen - Tømrer & Snedker?

Hos Lintrup/Andersen I/S er vores mål ikke kun at designe og bygge dit drømmehjem, drømmeprojekt eller reparere de små irritationsmomenter i dit hjem, men også at gøre processen nem og overskuelig for dig.

Vi kan alt, når det gælder tømrer- og snedkerarbejde, og ingen opgaver er for små. Vi sætter høj fokus på kvalitet, og går ikke på kompromis med dine ønsker og behov. Vi har derudover altid en god dialog med vores kunder, således så du undgår misforståelser eller fejlarbejde.

Vores værdier er baseret på vores kunders behov, som er yderst vigtige for os. Vi er interesseret i at opretholde vores gode rygte på Fyn, hvorfor vi altid kommer til tiden og leverer et tilfredsstillende stykke arbejde for dig. Vi er desuden dedikeret til at imødekomme alle dine behov, uanset om det gælder vejledning, rengøring eller blot almindelig god opførsel. Dit gode projekt er vores gode projekt.

Som resultat heraf kommer en høj procentdel af vores arbejde fra gentagne kunder. Vi har tilsammen mere end 15 års erfaring, så vi kan varetage alt inde for tømrer/snedker branchen.

Vi vil gerne tilbyde dig den mulighed for at få den bedste service og oplevelse, når du skal have realiseret dit drømmeprojekt. Kontakt os derfor gerne for uforpligtende tilbud

Tlf. 61735373